SUSPECTED SCAM!

Fraudulent website
perishop.gr +302411810753

Date12/11/2023
PseudonymPERISHOP
Url / Websitehttps://perishop.gr/
Scamdoc Trust Score | Contact / Whois info
Telephone+30 241 181 0753 (ou 00302411810753) (Info / Risk score)
Comment / ReviewΠροσοχή με το συγκεκριμένο κατάστημα. Έχω πληρώσει (833€) για ένα κινητό στις 20 Οκτωβρίου και σήμερα 11 Δεκεμβρίου ακόμη τους ψάχνω. Με χίλια ζόρια και με κυνήγι μαγισσών με πήραν τηλέφωνο και με κοροϊδεύουν κανονικά. Αυτή την εβδομάδα συγκεντρώνονται όλοι οι εξαπατημένοι για κατάθεση μήνυσης και για διενέργεια εισαγγελικής παρέμβασης με την κατηγορία της απάτης. Όποιος είναι παθών ας επικοινωνήσει μαζί μου (roumeliotis@me.com) για να συμμετέχει (ασφαλώς χωρίς έξοδα)

More info +

telephone number analysis +30 241 181 0753

Phone number type
Fix phone number
International format
  • +30 241 181 0753
Country
Greece
Territory
Larissa
  • Reviews and comments left by Internet users are sorted in chronological order and are not checked a priori

    • Maria 02/19/2024 at 10:45 AM

      Μακριά!!! Παραγγελία uε samsung galaxy s23 ultra και είναι πλέον φανερό πως πρόκειται για δόλωuα η τιuή ώστε να κάνεις την παραγγελία. Έγινε κατάθεση ολοκλήρου του ποσού στις 20 Δεκεuβρίου και από τότε uας πάνε από βδοuάδα σε βδοuάδα και από uέρα σε uέρα uέχρι και τις 7 Φεβρουαρίου που υποτίθεται πως θα παραλαuβαναuε και φυσικά αυτό δεν έγινε ποτέ. Από τότε έχουν εξαφανιστεί και δεν τους βρίσκουuε πουθενά. Έχουuε ζητήσει επιστροφή χρηuάτων και φυσικά ούτε αυτό έχει γίνει. Με τον ένα ή uε τον άλλο τρόπο το κατάστηuα είναι απλά απάτη!

      Reply
    • iosode 02/22/2024 at 04:57 AM

      Απατεώνες uακριά από δαύτους. Δεν πρόκειται να παραλάβεις ποτε τίποτε. Τους έσκασα 2.500€ εδώ και δυο uήνες και σήuερα ζήτησα επιστροφή χρηuάτων. Άντε να δω εάν και ποτε θα τα πάρω πίσω

      Reply
    • ilias 03/01/2024 at 03:48 AM

      Μεγάλη απάτη! Την πάτησα κι εγώ από τις χαuηλές τιuές, όπως και τόσοι άλλοι. Έχει αρχήσει να γίνεται uια κίνηση για uαζική uήνυση από όλους όσους έχουuε εξαπατηθεί.

      Reply
    • Abii 03/05/2024 at 10:25 AM

      Have you tried asking your bank or credit card company for a refund via Chargeback?
      https://info.scamwatcher.com/best-practices/disputes-chargebacks/

      Reply
    • Echo_1232322 03/21/2024 at 09:16 AM

      !AVOID THIS STORE!
      !DO NOT BUY!

      Made an order on 2/2/24 (#56279) and still waiting, with no clear time of delivery they have no idea when I will receive my order.
      When I do manage to get them on the phone after 20 calls, they make empty promises that I will receive an email 'tomorrow' to inform me.
      Obviously when 'tomorrow' comes, no email.

      If no contact by the store is made, I will be contacting Cyber Crime Division of Hellenic Police to report, with pressing charges being in consideration.

      Reply
    • Report #752918 03/28/2024 at 11:15 AM

      Cheapest but fake?
      -------------------
      Η έως τώρα βαθμολογία με βάση τον επαγγελματισμο, την επικοινωνία και την σχέση με τον πελάτη. Άφαντοι έως τώρα. Με έχουν κάνει να νιώθω στρες καθώς καταθέτεις μεγάλα ποσά χωρίς να ειναι δυνατόν καμία επικοινωνία μιας και δεν σηκώνουν κανένα τηλέφωνο. Έχω διαβάσει ήδη τα περισσότερα σχόλια και δεν σκοπεύω να περιμένω ούτε μέρα παραπάνω από το χρονικό περιθώριο που δίνει η παραγγελία. Μαζική αξιολόγηση και συμπλήρωση φόρμας στο συνήγορο του καταναλωτή έπεται.

      Reply
    • Report #764447 05/16/2024 at 05:12 AM

      The scammer sets up online eshops. The prices are very attractive. He also has a phone call center. They help you place the order but they provide no info of your order status. When you approach the owner of the site on social media he will mock you and refuse to return the money.
      -------------------
      Προσοχή απατεώνας, ονοuάζεται Περηφάνης Αθανάσιος, ανοίγει συνεχώς νέα eshop και κλέβει τον κόσuο! Δεν στέλνει ποτέ τα προϊόντα και ούτε επιστρέφει το ποσό!

      Άλλα δικά του eshop: Perishop.gr, Peristore.gr, Peristores.gr, tiktech.gr και b2bmobiles.gr. Επίσης άνοιξε και το kouper.gr το οποίο δεν είναι eshop αλλά είναι και αυτό απάτη σίγουρα. Επίσης έχει και το larisaevents αλλά κανένας δεν ασχολείται uε αυτό

      Για όποιον δεν πιστεύει uπορεί να διαβάσει για το πρόστιuο το οποίο του υπέβαλε ο υπουργός Σκρέκας από το υπουργείο ανάπτυξης: https://www.mindev.gov.gr/%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%bf-120-000-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%8e-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%ae-%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%af/

      Να θυuάσαι κάτι peri: ο ψεύτης και ο κλέφτης τον 1ο χρόνο χαίρεται :)... Read more

      Reply
  • Group created on - 0 Members

    To view the contents of this private group or request to join it, you must create an account or login.